Selasa, 30 November 2021

libro QUAN LA «ROSA DE FOC» calar DE NOU pdf

QUAN LA «ROSA DE FOC» calar DE NOU Tapa blanda – 3 diciembre 2020


Book's Cover of QUAN LA «ROSA DE FOC» calar DE NOU Tapa blanda – 3 diciembre 2020

QUAN LA «ROSA DE FOC» calar DE NOU Tapa blanda – 3 diciembre 2020 pdf libros gratis lista de Auto Guillem Sans Garrote libros por carácter - QUAN LA «ROSA DE FOC» calar DE NOU Tapa blanda – 3 diciembre 2020 de Auto Guillem Sans Garrote se vendieron por cada copia. El libro publicado por ‎ Independently published (3 diciembre 2020). Contiene ‎ 79 páginas páginas y clasificadas en el género Arte, música y fotografía, Libros juveniles de fotografía, Libros en catalán. Este libro tiene una buena respuesta del lector, está calificado 4.3 por 0 lectores. Regístrese ahora para acceder a miles de libros disponibles para su descarga gratuita. La inscripción fue gratuita.

Detalles de QUAN LA «ROSA DE FOC» calar DE NOU Tapa blanda – 3 diciembre 2020

Si ha decidido buscar o leer este libro, a continuación encontrará información detallada de QUAN LA «ROSA DE FOC» calar DE NOU Tapa blanda – 3 diciembre 2020 para su referencia.

Título del libro : QUAN LA «ROSA DE FOC» calar DE NOU Tapa blanda – 3 diciembre 2020

Fecha de publicación : 3 diciembre 2020

Categoría : Arte, música y fotografía, Libros juveniles de fotografía, Libros en catalán

Formato : Tapa blanda

Paginas : ‎ 79 páginas

Nombre del archivo : quan-la-rosa-de-foc-calar-de-nou-tapa-blanda-3-diciembre-2020.pdf

Tamaño del archivo : 22.12 (La velocidad del servidor actual es {26.92 Mbps)

ISBN-10 : ‎ 979-8576032327

Autor : Auto Guillem Sans Garrote

QUAN LA «ROSA DE FOC» calar DE NOU Tapa blanda – 3 diciembre 2020 - El mateix dia del dictamen judicial, les principals ciutats de Catalunya es van convertir en escenari de concentracions populars contra la sentència, que van esdevenir en greus enfron- taments amb les forces de la Policía Nacional i els Mossos d'Esquadra. Sobretot, a Barcelona, on la cèntrica Via Laietana —avinguda que acull la delegació local de la Policía Nacional— i la veïna plaça d'Urquinaona es van convertir en epicentre de la protesta. I com sol passar en situacions tumultuàries, la majoria dels manifestants només volien fer-se sentir per mitjans pacífics, però la tensió del moment i la indignació generalitzada van propiciar l'esclat de situa- cions de violència. Així doncs, la batalla campal iniciada al casc antic de la ciutat es va estendre a uns altres llocs de la mateixa, com els ortogonals carrers de districte de l'Eixample. A l'alba del dia 15 d'octubre, molts d'aquests enclavaments presentaven un paisatge desolat, amb ras- tre de fogueres i barricades, voreres alçades i danys en el mobiliari urbà. Però aíxò només era el començament d'una setmana de continus enfrontaments entre manifestants i policies, amb tensió agreujada per l'aparició de grups d'ultradreta que van atacar també als independentistes, provocant respostes airades d'aquests. Si la protesta va ser originalment política, amb una àmplia exposició de símbols i banderes independentistes, no van trigar a sumar-se al moviment membres d'altres col•lectius, que van aprofitar l'ocasió per manifestar el seu rebuig a les polítiques econòmiques del govern central i proclamar la seva denúncia de la situació d'atur i precarietat laboral patida per la major part de la joventut de l'Estat espanyol. D'aquesta manera, estudiants, treballadors i aturats van afegir a les manifestacions una diversa marea de joves cansats dels mals hàbits democràtics generalitzats i desencantats amb els resultats polítics i materials del règim establert per l'anomenada Transició.

Categorías : Arte, música y fotografía, Libros juveniles de fotografía, Libros en catalán


Tidak ada komentar:

Posting Komentar